tag:blogger.com,1999:blog-7579290738170478892.post7777052778611555743..comments2023-10-07T15:43:54.594+03:00Comments on Трохичка не остана: Бисквитена торта с кондензирано млякоСтаниславаhttp://www.blogger.com/profile/12141244276265369685noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-7579290738170478892.post-33245361734639990902023-05-05T12:21:18.384+03:002023-05-05T12:21:18.384+03:00Много се радвам! Благодаря и да ви е сладко :-)Много се радвам! Благодаря и да ви е сладко :-)Станиславаhttps://www.blogger.com/profile/12141244276265369685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7579290738170478892.post-87564484137885520772023-05-04T22:31:44.510+03:002023-05-04T22:31:44.510+03:00И при мен крема се пресече, когато изчаках сместа ...И при мен крема се пресече, когато изчаках сместа да кипне. Не се отказах и реших да я прибавя по етапно към маслото. Разбих отново с миксер и ваола...оправи се. Получи се гладка и еднородна смес. <br />Вместо бисквити използвах готови блатове за торта 🥮. След престой от 3-4 часа в хладилник се получи вкусна, сладка торта 🍰.<br />Благодаря за рецептата! <br />Задължително ще повторя, че и портретя 🙂Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7579290738170478892.post-67560905808438205972022-09-03T23:22:25.162+03:002022-09-03T23:22:25.162+03:00Здравейте! Използвам крема сиренето на Лидл - Пило...Здравейте! Използвам крема сиренето на Лидл - Пилос. Кутията е 200 грама, със синя капачка и пише "Крем за мазане". Станиславаhttps://www.blogger.com/profile/12141244276265369685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7579290738170478892.post-76533895254198082242022-09-03T10:04:52.498+03:002022-09-03T10:04:52.498+03:00Привет!
Каква сметана използвате за розичките?Привет!<br />Каква сметана използвате за розичките?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7579290738170478892.post-62455832151524993922020-03-23T08:57:36.872+02:002020-03-23T08:57:36.872+02:00Сърдечно благодаря, че опита Еми! Радвам се, че кр...Сърдечно благодаря, че опита Еми! Радвам се, че кремът се е получил и ще се радвам тортата да ви хареса и на вкус. Бъди здрава! Поздрави :-)Станиславаhttps://www.blogger.com/profile/12141244276265369685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7579290738170478892.post-3113879891021540792020-03-22T17:34:25.266+02:002020-03-22T17:34:25.266+02:00Ако се спазват стриктно инструкциите, всичко се по...Ако се спазват стриктно инструкциите, всичко се получава прекрасно! Аз сторих и малко бял шоколад и го добавих към маслото в корема. Чакам с нетърпение да стегне, за да опитаме Emiliahttps://www.blogger.com/profile/11402098382915315410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7579290738170478892.post-22976910974988950672020-02-06T21:01:51.817+02:002020-02-06T21:01:51.817+02:00Здравейте! И други, които са опитали рецептата се ...Здравейте! И други, които са опитали рецептата се оплакват от това /както се вижда и в част от коментарите по-горе/. Отново ще обърна внимание върху това, че температурата не трябва да е силна, защото може да се получат "бъркани яйца". Можете да погледнете и клипчето, което съм оставила като източник на рецептата. Съжалявам, че сте имали тази несполука.Станиславаhttps://www.blogger.com/profile/12141244276265369685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7579290738170478892.post-57585205640189056662020-02-06T18:25:56.335+02:002020-02-06T18:25:56.335+02:00Здравейте, кремът се сгъсти, но реших да следвам н...Здравейте, кремът се сгъсти, но реших да следвам насоките и да изчакам да кипне, в момента, в който сместа кипна, обаче, кремът се пресече. Може би, ако се избегне кипването ще се получи. Не съм работила с млековарка, но с тиган не де получи добре. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7579290738170478892.post-31611182806221501782019-12-13T16:47:47.276+02:002019-12-13T16:47:47.276+02:00Благофаря ви ❤Благофаря ви ❤Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04816372924227623977noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7579290738170478892.post-75237964860183855672019-12-12T21:24:18.127+02:002019-12-12T21:24:18.127+02:00Здравейте! Най-често използвам натурално крем сире...Здравейте! Най-често използвам натурално крем сирене от Лидл - Пилос. Опаковката е от 200 г и пише "Крем за мазане". Може да използвате и Филаделфия, също така и маскарпоне, или каквото вие предпочитате стига да не е солено. Успех :-)Станиславаhttps://www.blogger.com/profile/12141244276265369685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7579290738170478892.post-22357194913967535142019-12-12T15:45:48.913+02:002019-12-12T15:45:48.913+02:00Може ли да попитам за розичките,какво крема сирене...Може ли да попитам за розичките,какво крема сирене използвахте?😊Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04816372924227623977noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7579290738170478892.post-16163556628885519902019-01-31T07:27:02.397+02:002019-01-31T07:27:02.397+02:00Много се радвам! Да ви е сладко! :-)Много се радвам! Да ви е сладко! :-)Станиславаhttps://www.blogger.com/profile/12141244276265369685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7579290738170478892.post-37683765217663826312019-01-30T16:47:07.733+02:002019-01-30T16:47:07.733+02:00Тортата се получи прекрасно! Определено ще стане е...Тортата се получи прекрасно! Определено ще стане една от любимите ми. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04128512695047186081noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7579290738170478892.post-68374477969156132192019-01-21T17:28:21.411+02:002019-01-21T17:28:21.411+02:00Съжалявам да го чуя. Единственото, което мога да п...Съжалявам да го чуя. Единственото, което мога да предположа е различна температура на мляко и яйца, или огънят да е бил много силен - тогава стават бъркани яйца. По тази причина съм посочила среден огън. В края на рецептата има линк към видеорецептата, която съм ползвала - може да погледнете и там.Станиславаhttps://www.blogger.com/profile/12141244276265369685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7579290738170478892.post-24869013518949438382019-01-21T15:17:12.287+02:002019-01-21T15:17:12.287+02:00и моят крем се пресече преди да съм добавила мазни...и моят крем се пресече преди да съм добавила мазнината.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09818313530250036827noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7579290738170478892.post-45410507333521048822018-10-12T21:55:56.931+03:002018-10-12T21:55:56.931+03:00Здравейте! Извинявам се за късният отговор, но сег...Здравейте! Извинявам се за късният отговор, но сега сядам през компютър. Вероятно маслото и свареният крем са били с различна температура - водата се отделя от мазнината и се получава този ефект. Може да опитате да загреете леко крема и когато маслените бучки се разтопят да разбиете отново. Успех!Станиславаhttps://www.blogger.com/profile/12141244276265369685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7579290738170478892.post-2058247714838671572018-10-12T12:53:49.963+03:002018-10-12T12:53:49.963+03:00Изглеждаше ми наистина вкусно и започнах да правя ...Изглеждаше ми наистина вкусно и започнах да правя тортата, но...... имам проблем с крема. Пресече се и не е достатъчно гъст как да го оправя?Anonymousnoreply@blogger.com